instaloji instagram takipçi beğeni ve oto beğeni scriptini ücretsiz olarak indir!


instagram da her gün başka güncelleme çıka dursun, script yapımcılarıda tüm engellemeleri aşmak için her gün çalışmaya devam ediyorlar.

Alt yapısını instanaliz "selçuk" scriptinden aldığı bilinen yeni bir tasarım arayüzle renklendirilen instaloji scriptinin son versiyonuyla karşı karşıyasınız. Bahsi geçen scriptte bugların kapatıldığı ve hataların giderildiği öne sürülüyor. Bir çok sitede şuan 100 - 250 tl arasında fiyatlara satılmaktadır. Yine her zamanki gibi ilk ve tek olarak ücretsiz sunan biziz!

Neler yapabileceğinizle ilgili admin panelinden bir kaç görsek eklemek istiyorum.

Tasarım olarak gayet şık ve kullanışlı durumda olan scriptin admin paneli bu şekilde görünüyor. Admin panelinin giriş yolu: siteadi.com/yonetim dir. Cookies klasörü ana dizinde bulunmaktadır.


Panelde bir çok hatanın girilmiş olması hatasız bir panel olduğunu göstermez tabiki. Ben gördüğüm eksiklikleri sizlerle paylaşayım. Lisanslama kodlaması çok zayıf. Zaten öyle olmasa şuan ücretsiz indiremezdiniz! Yazılımcının biraz daha bu işlere kafa yormasında fayda var! Bunun dışında sadece beğeni takipçi satmak kasmak için tasarlanmış gibi duruyor. İnstanaliz den ince ayarlar kısmını hiç kopyalamamış user bulmak kredi vermek vip yapmak epey zor. Biraz php den anlıyorsanız geliştirip satabilirsiniz :)


Her sayfasının ayrı ayrı resmini koymakla uğraşamayacağım için direkt linkleri vereyim indirin kurun. Takıldığınız yerlerde yardımcı olurum :)

.....
Demoyu Görüntüle
indir butonuna tıklayın açılan sayfada 5 saniye sonra sağ üst köşede geç butonuna tıklayın ve rar dosyasını indirip kurun. rar dosyası şifresizdir.

İNDİR (Güncel Link) "Yenilendi!"

Blogger tarafından desteklenmektedir.