instraPanel instagram panel takipçi scripti ücretsiz indirin



Uzun zamandır güzel bir paylaşım yapmıyorduk bunun acısını çıkartmak için muhteşem ötesi instagram da takipici satışı yapabileceğiniz süper bir script. Bu script ile user kasarak satış yapabilir veya kendiniz için kullanabilirsiniz script tamamen mobil uyumludur isterseniz uygulama olarak hazırlayabilirsiniz.

Script piyasada en çok satılan instagram scriptlerinden biridir. Güncel fiyatı 250 tl dir. Burada ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Scriptin admin paneli yani yönetici kısımı da oldukça zengin instagram takipçi kazanma veya instagram Profilme Kimler Baktı gibi terimler ile kolay bir şekilde kullanıcılarınızı çoğaltabilirsiniz.Admin paneli (Yönetici Kısmı) de mobil uyumludur birçok instagram Takipçi Panelinde mobil uyumluluk yoktur.

İnstagram takipçi admin panelinde kolay ve kullanışlı beğendirme kısımı kullanıcı adınızı yazarak tüm resimlerinize tek tuşla instagram beğendirme ve Miktar belirleme.

Tek bir adımda kullanıcı adınız veya idniz ile instagram takipçi yollama userinizin hepsini kullana bileceğiniz bir sistemdir 5k useriniz varsa 5k takipçi atabilirsiniz. Ayrıca scriptte otomatik takip ettirme özelliği vardır. Yani uygulamanıza giren userler otomatik olarak ilk başta sizin belirlediğiniz hesapları takip ederler.. Scriptin son yapılan güncellemesiyle oto like yani otomatik beğeni özelliğide eklenmiştir. instagram paylaşımlarına yorum gönderme özelliği scriptin admin panelinde aktiftir.

Paneli kurduktan sonra kullanıcı arayüzünde kredili sistemi aktif ederek ayrıca kredi satışı yaparak gold üyelik satışı yaparakta para kazanbilirsiniz. Şuan güncel fiyatlarda 1000 kredi satışı 25-30 tl dir. Gold üyeliği kredi alanlara hediye edebilirsiniz. Gold üyelik avantajları olarak kimseyi takip etmezler kimsenin fotoğrafını beğenmezler ve kimseye yorum yazmazlar. Yani sadece panelden hizmet alırlar hesapları yönetilmez. Bu yüzden gold üyeliği çok ucuz yapmak herkese vermek panelde kullanılacak user kalmamasına sebep olur. en mantıklı yöntemi dediğim gibi kredi alanlara gold üyelik özelliği vermektir. Böylelikle gold üyeler uygulamayı kaldırmazlar kredileri bitince tekrar kredi alarak sizin devamlı müşteriniz haline geleceklerdir.


Scripttin özeliklerini saydık şimdi kuruluma geçelim scripttin kurulumu çok basittir.Yapmanız gereken ilk olarak bir tane DB Oluşturmak ardından functionlar/instagram.config.php yolundaki dosyayı düzenlemek gerekli oluşturduğunuz DB bilgilerini buraya girerek kurulumu tamamlarsınız ve oluşturduğunuz DB ye size verdiğim Zip dosya içindeki database.sql dosyasını içe aktarmanız yeterlidir.

admin paneli (Yönetici kısımı adresi) : www.site-adresiniz.com/admin
Admin Kullanıcı Bilgileri
  • Kullanıcı adı : admin
  • Şifre : admin
    Bayi Kullanıcı Bilgileri
  • Kullanıcı adı : scritiindirin
  • Şifre : 123456

.....
Demoyu Görüntüle
indir butonuna tıklayın açılan sayfada 5 saniye sonra sağ üst köşede geç butonuna tıklayın ve rar dosyasını indirip kurun. rar dosyası şifresizdir.

İNDİR (Güncel Link) "Yenilendi!"

Blogger tarafından desteklenmektedir.