bc.vc botu, çalıştırın keyfinize bakın o çalışsın para kazanın! "link kısaltma sitesi botu"


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ücretli yabancı bir forumdan satın alınmış adf.ly bc.vc gibi link kısaltma siteleri için hazırlanmış para kazanma botunu tanıtacağım.

Botumuz tamamen özgün ve otomatik bir sisteme sahiptir. Programa sadece kısalttığınız linkleri yazmanız yeterlidir. 10 satır boşluğunu ister bc.vc den isterseniz diğer sitelerden veya karışık olarak tüm sitelerden kısalttığınız linklerinizi yazıyorsunuz ve programı çalıştırıyorsunuz. Gün sonunda link kısaltma sitelerindeki hesaplarınızda biriken paraları kontrol etmeniz yeterlidir :)

Deneme amaçlı yaptığım bc.vc çalışmasının sonuçlarını sizlerle paylaşmak istiyorum..


evet şaşırtıcı! :)
Bunu neden paylaşıyorum onu da açıklıyayım. neticede para vermedim ve bu sitenin diğer sitelerden farklı olmasını istiyorum, bir nevi reklama yatırım ;)

Botumuzun link kısaltma siteleri açısından herhangi bir illegal işlemi yoktur. Yani suni tıklamalar değildir. Botun mantığı dünyanın her yerinden ayarlanmış forum blog ve sitelere hatta sosyal ağlara sizin linklerinizi yazmasıyla meydana gelen kazanç ile işlemektedir. Normalde bot 499$ a bahsi geçen yabancı forumda satılmaktadır. indireceğiniz bot full lisanslı ve süresiz kullanımlıdır. Vakit kaybetmeden botunuzu indirin ve kısalttığınız linkleri ekleyip çalıştırın para kazanmaya hemen başlayın..

.....
Demoyu Görüntüle
indir butonuna tıklayın açılan sayfada 5 saniye sonra sağ üst köşede geç butonuna tıklayın ve rar dosyasını indirip kurun. rar dosyası şifresizdir.

İNDİR (Güncel Link) "Yenilendi!"

Blogger tarafından desteklenmektedir.