instanaliz instagram takipçi scripti ücretsiz indir


İnstagram takipçi ve beğeni scripti olarak bilinen instanaliz takipçi scriptinin genel özeliklerinin başında Otomatik Takip Otomatik Beğeni ve Otomatik Yorum en şıklarındandır. Asıl önemli olan tarafı sistem Apisiz çalışmakta yani instagram Apisiz Takipçi scripti kullanıcıların id:pass bilgileri ile çalışır sistem ama isterseniz api özeliğini aktif edebilirsiniz. Eklenen api token almak için kullanılır ve oto takip, otomatik beğeni ve otomatik yorum işlemleri apinin tokeninden ilerler. Eklenen api patlamaz. Çünkü api ile değil id pass ile sisteme giriş yapılır. Panel id pass ile giriş yapan userleri aynı zamanda apiyede ekler. Api olarak kullanımları sorunlu olduğunda apisiz kısımdan işlem yapılır. Sistem de gold satışı kredi satışı gibi özeliklerde mevcuttur. Piyasada bu tür scriptlerin fiyatı tavanlarda ve alınamayacak kadar çok paradır. Admin panelinden id:pass şekilinde toplu user ekleme otomatik beğeni ekleme takipçi yollama yorum attırma ve birçok özelik Apisiz çalışan İnstagram scriptilerinin en avantajlı yanı api patlama gibi bir sorunu yok ve kişi uygulamadan şifre değiştirmeden çıkamıyor. Yani hem userleriniz daha kalıcı oluyor.

Kurulumu oldukça basittir. Engellenen dosyalar yüzünden aracı indirme programıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Script dosyalarının içinde txt şeklinde 1000 adet aktif olan id pass yani instagram hesaplarının kullanıcı adları ve şifreleride eklenmiştir. Başlangıç yapabilmeniz deneme yapabilmeniz için işinizi kolaylaştırdık ve scripti bedava vermenin yanında 1000 adette user ekledik.

Hiç bir problemi olmayan bozuk kodlardan temizlenmiş açıkları kapatılmış halidir. Son günlerde yaşanan user ekleme takipçi gönderme sorunları yeni api kod yapısına uyarlanarak giderilmiştir. Piyasadaki satış fiyatı 400-1500 tl arası değişmektedir. Buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.



.....
Demoyu Görüntüle
indir butonuna tıklayın açılan sayfada 5 saniye sonra sağ üst köşede geç butonuna tıklayın ve rar dosyasını indirip kurun. rar dosyası şifresizdir.

İNDİR (Güncel Link) "Yenilendi!"

Blogger tarafından desteklenmektedir.