Haber sitesi scripti - en popüler script %100 seo ve mobil uyumlu


Son yılların en popüler işlerinden biride haber sitesi yönetmek, haber sitesi sahibi olmak. Neden diyecek olursanız en çok gelir sağlayan site kategorileri arasında haber siteleri var. İsterseniz kendinize sadece bir dal seçip o kategoride haberler yayınlayabilir, isterseniz de kitlenizi geniş tutup her kategoride haber yapabilirsiniz.

Ne kadar sık ve bol haber girerseniz google da indexiniz o kadar artar ve o oranda ziyaretçi almaya başlarsınız. Özellikle son dakika haberlerini diğer sitelerden hızlı yayınlamaya başladığınızda artık önünüzde kimse duramaz olur. R10 da yayınlanan site satışı ilanlarından 2 gün önce gözüme çarpan bir ilana dikkatinizi çekmek istiyorum.

r10 daki site sahibi ayda 30 bin lira adsense geliri olan haber sitesini satıyor. günlük 175bin tekil ziyaretçisi olan site 10 aileye bakabilecek bir gelire sahip. konunun linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Lafı uzatmadan scriptimizin özelliklerine geçelim.
Script en yaygın ve kolay kullanımlı haber scriptidir. Hem mobil uyumlu hemde %100 seo uyumludur. İndex almanız bu scriptle oldukça kolay olacak. Scripti kurduktan sonra ne kadar çok ilgilenirseniz ilerlemeniz ve kazancınız o kadar çok olacaktır. Script hem kullanıcı arayüzü hemde admin paneli olarak tamamen türkçedir. Resim ekleme, link ekleme haber girme, belirli haberleri sok dakika olarak ayarlama, banner'da haber sabitleme özellikleri vardır. Haberleri kategorilere etiketler sayesinde ayırabiliyorsunuz. Her haber ayrıca kendi kategorisinde görüntülenir. Sosyal ağ butonları kullanıcı arayüzünde kolaylık ve popülerlik sağlıyor. Aynı zamanda admin panelden 20 ye yakın sosyal ağ hesabınızı sitenize bağlayabiliyorsunuz. Bu sayede paylaştığınız haberler otomatik olarak sosyal ağlarda paylaşılır ve daha çok hit almanıza yardımcı olur.

Sitenize reklam koymak istediğinizde admin panelde tüm reklam birimlerinin yerleri hazırdır. Size sadece o yerlere gerekli kodları yazmak kalır. Anlatılamayacak kadar çok özelliği olan ve piyasada 3bin ila 5bin lira arasında satılan bu script şimdi ücretsiz olarak indirmeniz için sizi bekliyor.


.....
Demoyu Görüntüle
indir butonuna tıklayın açılan sayfada 5 saniye sonra sağ üst köşede geç butonuna tıklayın ve rar dosyasını indirip kurun. rar dosyası şifresizdir.

İNDİR (Güncel Link) "Yenilendi!"

Blogger tarafından desteklenmektedir.